Виктор Стоянов би участвал в Сървайвър“, ако го поканят, призна самият

...
Виктор Стоянов би участвал в Сървайвър“, ако го поканят, призна самият
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: Официално се водя безработен, но предстои нещо вълнуващо

Виктор Стоянов би взел участие в " Сървайвър “, в случай че го поканят, призна самият той. В изявление за уеб страницата cultinterview.com той не крие, че откогато е стартирало предаването " Ергенът “ отвред го дърпат да се включи в разнообразни планове и той би трябвало да отсява това, което е най-хубаво за него.

Затова и на въпроса какъв различен вид риалити би го привлякло, той дава отговор " Сървайвър “.  " Звучи ми забавно. Като изключим напрежението към персоналните връзки, което се получава, самото прекарване ми харесва. То е тестване на душeвност, на издръжливост, на физика. “

В момента се е захванал и с много задължения, които до момента е занемарявал, като се пробва да жонглира сред срещи и разнообразни планове.

" Излизам от кръга си на комфорт, от нещо, с което съм се занимавал с години. Приятно и вълнуващо е. Едното, с което се занимавам, е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е напълно арт.

В развой съм на регистрация на лична компания. Официално се повеждам незает, обаче съм по-ангажиран от всеки път. Усещам, че изпушвам от време на време и ставам разпръснат. Наслаждавам се на интереса на хората и на благите думи “, разкрива Виктор.

Колкото до персоналния си живот, признава, че не му липсва внимание, само че това и преди е било по този начин. С тази разлика, че в този момент не може да реши дали дамите го търсят, с цел да се снабдят със популярност, или тъй като в действителност го харесват.

" Ще си остана с номера с розата. Наскоро майка ми искаше да поздравя нейна колежка от офиса, като ѝ поднеса роза. Отидох и се оказа празненство на дамата. Бях като в небрано лозе.

Обожавам червени рози от дребен. Няма друго цвете, което да отразява толкоз мощно любовта “, заключва най-желаният ерген у нас
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР